Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld om de gebruikers algemene informatie te verstrekken over onderwerpen die voor hen relevant kunnen zijn. Ondanks het feit dat al het mogelijke is gedaan om actuele en juiste informatie te verstrekken, kunnen fouten niet worden uitgesloten.

De informatie op deze website mag niet worden beschouwd als  professioneel advies. Wij raden u aan advies in te winnen bij een professional van TACCENT, voordat u beslist of handelt.

Voorts kan op deze website worden verwezen naar bepaalde wet- en regelgeving. Die is in de loop der tijd aan verandering onderhevig en dient dan ook uitsluitend te worden uitgelegd in het licht van de meest recente wet- en regelgeving.

Gebruik van enige informatie verkregen middels deze website gebeurt voor risico van de gebruiker. 
TACCENT aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade ontstaan uit het bezoeken van deze site of voor enige schade ontstaan uit verleende diensten, aangeboden of verwezen content. Voorts aanvaardt TACCENT geen enkele aansprakelijkheid en verantwoordelijkheid voor onjuistheden of omissies in de inhoud van deze website.

De websites van derden waarnaar op deze website hyperlinks zijn opgenomen, worden niet door TACCENT die is ontstaan als gevolg van (gebruik van) de inhoud van de gelinkte websites.

Voor klachten, opmerkingen of bij signalering van content die inbreuk maakt op wettelijke bepalingen of inbreuk maakt op rechten van derden kunt u contact met ons opnemen:

TACCENT 
Postbus 1096
6801 BB ARNHEM
026 – 44 33 660 
info@taccent.nl

Contact

Wilt u meer weten over één van onze diensten, neem dan contact met ons op:

+3188 55 80 505
U kunt ook dit formulier invullen.

Direct inloggen:

Inloggen in TACCENT