Papierloos kantoor

Op zoek naar een dossier, waarvan u weet dat u het heeft. Wachten op een collega die bezig is met stukken die u graag wilde inzien. Een map documenten klaarmaken voor een externe medewerker. Kent u deze situaties en wilt u daar graag van af? Dat kan als u werkt met TACCENT.

In de huidige tijd zijn onderwerpen als maatschappelijk verantwoord ondernemen en het beperken van de belasting op het milieu erg actueel. Jaarlijks wordt in veel organisaties die zich bezig houden met de uitvoering van de Wet WOZ nog steeds veel geprint. In TACCENT kunnen alle foto’s en documenten die betrekking hebben op een object gekoppeld worden. Deze digitale documenten worden in de applicatie bewaard. U heeft dus geen papieren dossiers meer nodig.

In een WOZ project werken vaak meerdere mensen met elkaar samen. Bijvoorbeeld in een bezwarentraject weken juridisch afhandelaars en taxateurs met elkaar samen. In TACCENT kunnen de digitale documenten die betrekking hebben op de procedure, zoals een scan van het bezwaarschrift of een opnameformulier, worden gekoppeld. De voortgang van de werkzaamheden kan in de applicatie worden bijgehouden, waardoor op een digitale wijze werk kan worden aangeleverd of vragen kunnen worden gesteld. Het is niet meer nodig om papieren dossiers voor elkaar te vervaardigen en aan elkaar te bezorgen.

Alle WOZ-informatie kan in TACCENT overzichtelijk en gestructureerd digitaal worden gearchiveerd. Hierdoor kunt u documenten met een groot gemak terugvinden. Indien er ooit een opname heeft plaatsgevonden, kunt u met één druk op de knop een afschrift van het opnameformulier op uw scherm weergeven. Het zoeken naar documenten is verleden tijd. Zodra documenten gekoppeld zijn, kunt u deze immers niet meer kwijtraken.

Voordelen van een papierloos kantoor:

  • Minder belasting op het milieu
  • Een beperking van de kosten die gepaard gaan met printen
  • De productiviteit verhoogt
  • Het gebruikersgemak vergroot, omdat iedereen altijd toegang heeft tot de onderliggende documenten

Contact

Wilt u meer weten over één van onze diensten, neem dan contact met ons op:

+3188 55 80 505
U kunt ook dit formulier invullen.

Direct inloggen:

Inloggen in TACCENT