Nieuws

Fusie KONDAR en SENS

woensdag 25 september 2013

Twee stabiele marktpartijen, één leidend kwaliteitsbureau op de vakgebieden Belastingen, WOZ, Basisregistraties en Gegevensbeheer.

PERSBERICHT – 25 september 2013

ARNHEM-SOEST-VEENENDAAL: KONDAR en SENS fuseren

Twee stabiele marktpartijen, één leidend kwaliteitsbureau op de vakgebieden Belastingen, WOZ, Basisregistraties en Gegevensbeheer. Het bestuur van beide bedrijven – Patrick Knappers (KONDAR), Marc de Bock (KONDAR) en Yvonne Hoedt (SENS) – hebben met groot enthousiasme een overeenkomst gesloten.

KONDAR en SENS gaan door onder de naam KONDAR. De naam van de webapplicatie TACCENT blijft ongewijzigd net zoals het onafhankelijk opleidingsinstituut SENS. GOV&CO blijft de particuliere oplossing voor Outsourcing van Belastingen.

Waarom fuseren?

Deze fusie is een logische stap. Beide bedrijven werken al jarenlang intensief samen. De diensten en producten van beide organisaties zijn sterk aanvullend. Samen met onze meer dan 200 klanten blijven wij in staat om in toenemende mate toonaangevende oplossingen te bieden. Een herkenbaar kwaliteitsinstituut voor zowel gemeenten, samenwerkingsverbanden als Waterschappen. Hiermee vergroot KONDAR de continuïteit en stabiliteit van onze meer dan 150 beschikbare experts.

Laten we samen bouwen aan duurzame oplossingen!

KONDAR doet ‘t!


Contact

Wilt u meer weten over één van onze diensten, neem dan contact met ons op:

+3188 55 80 505
U kunt ook dit formulier invullen.

Direct inloggen:

Inloggen in TACCENT