Nieuws

BAG ID's in TACCENT

donderdag 14 augustus 2014

Door middel van het uploaden van een BAG bestand kan de relatie tussen BAG en WOZ nu via TACCENT worden bewaakt.

Een aantal opmerkzame gebruikers had het al gezien: in TACCENT zijn inmiddels de BAG ID's zichtbaar. Op onderdeelniveau is inzichtelijk of er een relatie ligt met een BAG pand of verblijfsobject. Door middel van het uploaden van een BAG bestand kan de relatie tussen BAG en WOZ nu via TACCENT worden bewaakt. Het is mogelijk om via TACCENT periodiek een lijst met BAG relevante mutaties te genereren die toegevoegd kan worden aan een brondocument. Op die manier ontstaat een praktische werkwijze, omdat de mutaties die u doorvoert in het WOZ-proces een signaalfunctie gaan krijgen voor de BAG beheerder.


Contact

Wilt u meer weten over één van onze diensten, neem dan contact met ons op:

+3188 55 80 505
U kunt ook dit formulier invullen.

Direct inloggen:

Inloggen in TACCENT